Haussa julkisen sektorin supersankari (Business Manager)

Petri Vilén

June 7, 2018

Tehtäväsi on johdattaa Suomi innovatiivisten julkisten hankintojen edelläkävijäksi.

Ratkaisijatiimi ja asiakkaan edustajia keskustelemassa yhdessä kehitettävästä konseptista työpajassa Ahvenanmaan innovaatiokilpailussa keväällä 2018.

Industryhack on vuonna 2015 perustettu avoimeen innovaatioon erikoistunut suomalainen kasvuyritys, ja olemme etsimässä 14-henkiseen tiimiimme julkisen sektorin myynnistä vastaavaa Business Manageria.

Tavoitteenamme on vahva kasvu julkisen sektorin asiakkuuksissa. Etsimme sinua ottamaan kopin tämän kasvun mahdollistamisesta. Kasvun mahdollisuuksiin julkisella sektorilla vaikuttaa vuoden 2016 joulukuussa voimaan tullut uusi hankintalaki, joka mahdollistaa entistä innovatiivisemmat julkiset hankinnat. Teemme pioneerityötä asiakkaidemme kanssa luomalla julkiselle sektorille uusia käytäntöjä yhteiskehittämiseen startupien ja innovatiivisten teknologiayritysten kanssa. Tiimimme jäsenenä pääset osaksi tätä tarinaa. Julkisen sektorin asiakkuuksiimme kuuluvat tällä hetkellä mm. Opetus- ja kulttuuriministeriö, KEHA-keskus, Helsingin Kaupunki, Tampereen Kaupunki sekä Ahvenanmaan maakunta.

Työ on ennen kaikkea uuden liiketoiminnan käynnistämistä ja kehittämistä Industryhackille. Työssä myyntitiimimme jäsenenä vastaat julkisen sektorin asiakkuuksista, uusien asiakkaiden prospektoinnista, asiakastapaamisista, tarjousten tekemisestä, asiakassuhteen kehittämisestä sekä julkisen sektorin tarjoomaa yhdessä palvelutiimimme kanssa. Työskentelet yhdessä markkinointitiimimme kanssa viestinnän ja liidien keräämisen parissa sekä keräät aktiivisesti palautetta kentältä verkkopalvelua kehittävän tuotetiimimme avuksi.

Toivomme Industryhackin tulevan Business Managerin olevan ratkaisumyynnin ammattilainen, joka tunnistaa digitalisaation ja kasvuyritysten mahdollisuudet julkisella sektorilla. Osaat navigoida ministeriöiden, kaupunkien, koulujen ja virastojen käytävillä, sekä tunnet niiden palaveripullatarjoilut jo etukäteen. Tunnet julkisiin hankintoihin liittyvää juridiikkaa ja sinulle Hilma tarkoittaa muutakin kuin mökkimatkalla pellon laidalla märehtivää herefordia.

Etsimme ennen kaikkea henkilöä, jolla on can do -asenne sekä halu oppia ja kehittää innovatiivisia julkisia hankintoja. Vaikka pitkä kokemus ei ole vaatimus, arvostamme

  • Kokemusta julkisista hankinnoista joko myyjänä tai ostajana
  • Kokemusta ja rutiinia myyntityöstä
  • Verkostoja julkisella sektorilla
  • Kokemusta startupien, ohjelmistoyritysten tai muotoilijoiden kanssa työskentelystä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hypätä kasvuyrityksen kyytiin sekä itsenäiseen ja tulosvastuulliseen rooliin. Meille on tärkeää kehittää Industryhackin tarjoomaa ja työn sisältöä jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita, joten meillä pääset luomaan uusia käytäntöjä ja vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Myyntityö on itsenäistä ja edellyttää matkustamista sovitusti ympäri Suomea. Tukenasi on tietysti myyntitiimimme sekä muu Industryhackin porukka. Työkieli tehtävissäsi on lähtökohtaisesti suomi, mutta tiimimme on kansainvälinen ja sen kanssa toimiminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen hallinta katsotaan myös eduksi. Toimistomme on Kampissa Maria 01:ssä, joka on Pohjoismaiden suurin kasvuyrityskeskittymä. Työntekijäetuina tarjoamme lounas- ja virikekortin, työmatkaedun, yksityisen terveysvakuutuksen ja joustavat työajat.

Joukko ratkaisijoita tutustumassa Helsingin Kaupungin huoltokalustoon ja toimintaan syksyllä 2017 Staran innovaatiokilpailussa, josta syntyi mm. Siirtosoitto-palvelu.

Industryhackin missio on ratkaista isoja haasteita yhdessä. Osana meitä voit yhdistää julkisen sektorin toimijoita huippuasiantuntijatiimien, kehittäjien ja startupien kanssa, ja siten auttaa asiakkaitamme ratkomaan yhteiskuntaan, ympäristöön ja digitalisaatioon liittyviä haasteita tuloksekkaasti, ketterästi ja kustannustehokkaasti avoimen innovaation keinoin. Industryhack kehittää verkkopalvelualustaa, joka yhdistää asiakkaamme ratkaisijoiden yhteisöön. Yhteisössämme on tällä hetkellä yli 3000 osaajaa yli 500:sta innovatiivisesta yrityksestä.

Oletko meidän uusi Business Manager, joka tulee täydentämään joukkoamme omilla supervoimillaan? Toivoisimme, että pystyisit aloittamaan työt mahdollisimman pian kesän jälkeen. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys myyntijohtajaamme, co-founder Ville Riikkalaan, puh. +358 40 861 9447 tai ville@industryhack.com. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n osoitteeseen ville@industryhack.com. Hakuaika päättyy 21.6., mutta alamme haastatella sopivia ehdokkaita heti.

  • Recruiting