Haussa projektikoordinaattori innovaatiokilpailuihin

Aino Heiska

October 16, 2018

Tehtäväsi on huolehtia innovaatiokilpailuiden läpiviennistä asiantuntijoidemme tukena. Tämä pitää sisällään projektien aikataulutuksen ja henkilöiden koordinoinnin, tapahtumien järjestelyt, markkinoinnin sekä viestinnän asiakkaiden ja osallistujien suuntaan.

Industryhack on vuonna 2015 perustettu avoimeen innovaatioon erikoistunut suomalainen kasvuyritys, jonka missio on ratkaista isoja haasteita yhdessä. Osana meitä voit yhdistää suuria organisaatioita huippuasiantuntijatiimien, kehittäjien ja startupien kanssa, ja siten auttaa asiakkaitamme ratkomaan yhteiskuntaan, ympäristöön ja digitalisaatioon liittyviä haasteita avoimen innovaation keinoin. Liiketoimintamme ja tarjoomamme olennaisena osana ovat suuryrityksille ja julkisille organisaatioille palveluna tuottamamme innovaatiokilpailut. Autamme niiden osalta asiakastamme aina haasteiden kartoituksesta ja määrittelystä parhaiden tiimien löytämiseen ja yhteiskehityksen fasilitointiin kilpailuvaiheesta pilottiin asti. Työmme on monilta osin edelläkäyvää ja innostavaa, ja projektimme ovat usein pieniä, mutta sitäkin merkityksellisempiä.

IndustryHackin tiimi helmikuussa 2018.

Palvelutarjoomamme ja asiantuntijuutemme kasvaessa kaipaamme nyt asiakkaidemme parissa työskentelevän palvelutiimimme osaksi projektikoordinaattoria, joka voisi ottaa vastuulleen innovaatiokilpailuiden projektinhallinnan sekä siihen sisältyvät tapahtumajärjestelyt ja markkinoinnin.

Etsimme henkilöä, jolla on kykyä ottaa itsenäisesti projekteja hoitaakseen, huolehtia niihin liittyvien tapaamisten ja tilaisuuksien järjestelyistä, sekä varmistaa, että tieto kulkee ja asiat tapahtuvat aikataulussaan. Toivomme, että olet suunnitelmallinen, tarvittaessa pikkutarkkakin, mutta osaat myös luovia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työssäsi kommunikoit useiden eri osapuolten kanssa, heitä tukien ja ohjeistaen, samalla varmistaen jokaiselle innostavan kokemuksen.

Opetamme sinulle kaiken innovaatiokilpailuista ja otamme sinut mukaan asiakkaidemme luokse — sinulta edellytämme ennen kaikkea reipasta asennetta, taitoa tarttua ohjaksiin ja luotettavuutta pitää niistä kiinni sillonkin kun kukaan ei katso perään.

Staran innovaatiokilpailun tuotantovierailulla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hypätä kasvuyrityksen kyytiin sekä avoimen innovaation pioneerityön keskiöön. Meille on tärkeää kehittää Industryhackin tarjoomaa ja työn sisältöä jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita, joten meillä pääset luomaan uusia käytäntöjä ja siten vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja kehittymään sen mukana. Tästä tehtävästä voit luontevasti myös kehittyä esimerkiksi myyjän tai asiantuntijan rooliin.

Tukenasi on projekteissa kanssasi työskentelevä palvelutiimimme sekä muu Industryhackin porukka. Työkieli tehtävissäsi on yhtälailla suomi ja englanti. Toimistomme sijaitsee Kampissa Maria 01:ssä, joka on Pohjoismaiden suurin kasvuyrityskeskittymä. Työntekijäetuina tarjoamme lounas- ja virikekortin, työmatka- ja puhelinedun (ml. kodin laajakaista), yksityisen terveysvakuutuksen, joustavat työajat sekä mahdollisuuden osakkuuteen koeajan jälkeen.

Oletko meidän uusi projektikoordinaattori, joka tulee täydentämään joukkoamme omilla supervoimillaan? Toivoisimme, että pystyisit aloittamaan työt mahdollisimman pian. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys palvelujohtajaamme Aino Heiskaan, whatsapp/puhelin +358 400 265 641 tai aino@industryhack.com. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n osoitteeseen aino@industryhack.com Hakuaika päättyy maanantaina 12.11., jonka jälkeen alamme haastatella sopivia ehdokkaita. Toiveemme on, että voisit aloittaa työt vuodenvaihteessa.

  • Recruiting