Mikael Hautalasta Industryhackin uusi toimitusjohtaja

Petri Vilén

August 16, 2019

 

Industryhackin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Mikael Hautala samalla kun Petri Vilén siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

Toimitusjohtajaksi valittu Mikael Hautala

“Industryhack sai alkunsa lähes viisi vuotta sitten. Sinä aikana olemme pystyneet vakiinnuttamaan asemamme tunnettuna yhteiskehittämisen asiantuntijana ja on luonteva hetki siirtää liiketoiminnan vetovastuuta. Mikael on ollut mukana alusta alkaen ja osa Industryhackin DNA:ta, mutta tuo myös valtavasti uutta näkemystä toiminnan kehittämiseen”, toteaa Petri Vilén.

Hautala on 28-vuotias diplomi-insinööri ja yksi yrityksen perustajista. Hautalan vastuualueelle kuuluu ennen kaikkea yrityksen myynnin ja markkinoinnin kehittäminen. Petri Vilén keskittyy jatkossa Industryhackin uusien liiketoiminta-avauksien kehittämiseen. Yhtiön operatiiviseksi johtajaksi ja toimitusjohtajan sijaiseksi on nimitetty ekonomi Aino Heiska.

Olen kiitollinen luottamuksesta ja samalla innoissani uudesta roolista. Jatkamme edelleen pioneerityötä yhteiskehittämisen ympärillä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Haluammekin olla luotettu yhteiskehittämisen kumppani ja edelläkävijä”, kertoo Mikael Hautala.

Industryhack on perustettu vuonna 2015 ja vakiinnutti hackathon-termin käytön suomalaisissa yrityksissä. Sen jälkeen yritys on laajentanut toimintansa kattamaan laajemmin yhteiskehityksen asiantuntijapalveluita, kuten innovaatiokilpailuja, kumppanistrategian kehitystä, kumppaniohjelmien ylläpitoa, innovatiivisten julkisten hankintojen tukemista ja koulutuksia.

Yrityksen asiakkaita ovat mm. Ponsse, Fortum, Siemens, Helsingin kaupunki ja Maanmittauslaitos. Vuonna 2018 yritys teki 1,2 miljoonan euron liikevaihdon. Industryhack julkaisee syyskuussa vaikuttavuusraportin, jossa kerrataan yhtiön vaikuttavuutta ensimmäisen viiden toimintavuoden ajalta.

  • Industryhack