Kuvassa takana Industryhackin Mikael Hautala ja Aino Heiska, Spinversen Pekka Koponen ja Industryhackin Ville Riikkala. Etualalla Spinversen Laura Koponen ja Industryhackin Petri Vilén.

Yhteiskehittämisen menetelmiin erikoistunut asiantuntijayritys Industryhack Oy ja innovaatiokonsulttiyritys Spinverse Oy ovat tehneet sopimuksen Industryhackin liiketoiminnan siirtymisestä Spinverselle. Liiketoimintakaupan myötä Spinverse vahvistaa ekosysteemiohjelmien johtamisen palveluita, haastelähtöisen kehittämisen osaamista ja innovatiivisten kasvuyritysten verkostoa.

– Olemme seuranneet Industryhackin tarinaa ja pioneerityötä usean vuoden ajan. Siksi olemme todella innoissamme saadessamme Industryhackin brändin ja avainhenkilöt vahvistamaan Spinversen palveluita, toteaa Spinversen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Pekka Koponen.

Industryhack on keskittynyt auttamaan suuria teollisuusyrityksiä käynnistämään digitalisaatioon ja kestävään kehitykseen liittyviä kehityshankkeita. Se on järjestänyt asiakkailleen 80 haastekilpailua, joihin on osallistunut yli 500 innovatiivista kasvuyritystä. Liiketoimintakaupan myötä Spinverse voi tarjota asiakkailleen tuotteistettuja palveluita ekosysteemien johtamiseen sekä entistä enemmän liiketoimintamahdollisuuksia kasvuyritysten verkostolle.

– Spinversen kanssa saamme käyttöömme Euroopan laajuisen verkoston ja suuremmat hartiat rakentaa vihreää siirtymää ja digitalisaatiota edistävää kasvuyritysekosysteemiä, toteaa Industryhackin perustaja Petri Vilén. Slushin johtoryhmässäkin toiminutVilén siirtyySpinverselle luovaksi johtajaksi. Industryhackin avainhenkilöt jatkavat Spinversen palveluksessa ja neuvonantajina.

Spinverse on Pohjoismaiden johtava suurten yrityslähtöisten tuotekehityshankkeiden ja ekosysteemien kokoaja, jolla on toimistot Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Se tekee yhteistyötä lähes kaikkien Suomen suurimpien yritysten kanssa. Digitalisaatioon ja vihreään siirtymään keskittyvässä yhtiössä on 70 kokenutta tuotekehitysprojektien johtamisen ja innovaatiorahoituksen asiantuntijaa 14 maasta. Vuonna 2020 Spinverse teki 7,1 miljoonan euron liikevaihdon ja noin miljoonan euron liiketuloksen. Yhtiöllä oli vientiä yli 20 maahan. Yrityksellä on tavoitteenaan tuplata liikevaihtonsa vuoteen 2024 mennessä sekä orgaanisella kasvulla että yritysostoina.

Lisätietoa:
Pekka Koponen, pekka.koponen@spinverse.com, tel. +358 40 545 0008
Petri Vilén, petri@industryhack.com, tel. +358 40 706 9094.

Spinverse on Pohjoismaiden johtava innovaatiokonsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja ratkomaan maailmanlaajuisia haasteita innovaatioiden avulla. Yrityksen kokeneet asiantuntijat auttavat asiakkaita hakemaan julkista rahoitusta, löytämään yhteistyökumppaneita ja rakentamaan merkityksellisiä ja edistyksellisiä projekteja. Digitalisaatioon ja kestävään kehitykseen liittyvät innovaatiot vauhdittavat Spinversen asiakkaiden uudistumista ja kasvua. Yrityksen asiakkaina ovat niin disruptiivisimmat suuryritykset kuin kekseliäimmät kasvuyritykset kautta Euroopan. www.spinverse.com

Industryhack on vuonna 2015 Petri Vilénin, Mikael Hautalan ja Ville Riikkalan perustama yhteiskehittämisen menetelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Sen asiakkaita ovat olleet mm. Ponsse, YIT, Konecranes, KONE ja Fortum. Yrityksen toiminta on palkittu mm. Teknologiapalkinnolla ja Vuoden Palvelutekona. www.industryhack.com

Aino Heiska

Operatiivinen johtaja, osakas

+358 400 265 641