Asiantuntija/projektipäällikkö yhteiskehittämisen palveluillemme

Industryhack on pieni, työntekijöidensä omistama asiantuntijayritys, joka on erikoistunut yhteiskehittämisen menetelmiin ja auttaa yritysasiakkaitaan löytämään oikeat kumppanit kehitysprojekteihinsa ja käynnistämään yhteistyön tehokkaasti. Asiakkaidemme toimeksiantoina suunnittelemme ja johdamme haastekilpailuja, yhteiskehittämistyöpajoja, kumppaniohjelmia sekä konsultoimme asiakkaitamme kehitystoimintansa osalta. Aloitimme aikanaan hackathon-kehitystapahtumien järjestämisestä, ja olemme vuosien varrella kasvaneet asiantuntijoiksi yhteiskehittämisessä pitäen kuitenkin edelleen kiinni kokeilevasta ja energisestä tekemisen meiningistä. Voit lukea lisää tarinastamme Meistä-sivulta.

Haemme nyt tiimiimme kasvua uuden asiantuntijan muodossa. Tittelisi voi olla co-creation manager tai vastaava – valitsemme nämä yleensä yhdessä keskustellen. Tärkeintä on kuitenkin virallisten tittelien sijaan se, että tulet osaksi tiivistä porukkaa, joka yhdessä ja kukin yksilöinä toimii neuvonantajana, projektipäällikkönä, fasilitaattorina, organisoijana, yhteyshenkilönä, asiakasvastaavana, tarjousten tekijänä, menetelmien kehittäjänä, oppien jakajana, jne. Pyrimme tekemään hyvää työtä hyvässä hengessä, ja panostamme tuloksekkaan asiakastyön rinnalla toistemme ja itsemme hyvinvointiin ja kehittymiseen.

Mitä tarjoamme

Meillä on pieni ja tiivis tiimi, jossa on avoin keskustelukulttuuri ja mutkaton päätöksenteko. Olemme rennon maanläheisiä ja nöyriä, mutta myös rohkeita ja määrätietoisia työkavereita. Oppivan ja tervehenkisen ilmapiirin lisäksi saat työstäsi seuraavanlaisia vastineita:

 • Kiinteän kuukausipalkan (3500-4500 euroa kokemuksestasi riippuen)
 • Tulevaisuudessa myös mahdollisen tulospalkkauksen
 • Puhelinedun ja kotinettiliittymän (mobiililaajakaista)
 • Lounas-, virike- (liikunta ja kulttuuri) sekä työmatkaedun
 • Laajan terveydenhuollon (ml. erikoislääkärien ja hammashoidon peruspalveluita)

Mitä odotamme sinulta

Varmuutta asiakasprojektien vetämisessä

Työtämme on viedä läpi erilaisia projekteja asiakkaillemme, joita ovat enimmäkseen suuret yritykset ja niiden kehitysyksiköt. Tärkein odotuksemme sinulle on, että olet (ja pystyt konkreettisten esimerkkien avulla osoittamaan olevasi) kokenut tai luontainen projektipäällikkö, joka itsenäisesti ja oma-aloitteisesti huolehtii proaktiivisesta viestinnästä ja täsmällisistä aikatauluista, reagoi nopeasti asiakkaiden tarpeisiin ja kysymyksiin ja pitää projektien langat muutenkin tiukasti käsissään. Odotamme, että pidät laadukasta asiakaspalvelua, sujuvaa asioiden organisointia sekä ennakoivaa odotusten hallintaa kunnia-asiana – niin kuin mekin.

Kykyä ja intoa ottaa haltuun kaikki tarjoomamme palvelut

Toimimme tiiviinä tiiminä, jossa jokainen toimii osaltaan projektipäällikkönä sekä asiantuntijana erilaisissa asiakasprojekteissamme. Pidämme tärkeänä olla asiakkaidemme tukena neuvonantajana mutta myös “kädet savessa” huolehtimassa että asiat tapahtuu – siksi odotamme sinulta halua toimia sekä huippuasiantuntijana että tarttua hyvin käytännöllisiinkin tehtäviin tarpeen mukaan. Odotamme sinun voivan ja myös aidosti haluavan perehdytyksesi jälkeen olla mukana kaikenlaisissa projekteissamme tarjoomamme osalta, oli kyse sitten konsultatiivisemmasta projektista tai yhteiskehittämistyöpajan fasilitoinnista tai laajemman kumppaniohjelman suunnittelusta ja hallinnasta. Toivomme, että juuri kirkastettu brändimme, arvolupauksemme ja tarjoomamme ovat sinusta innostavia, ja osallistut mielelläsi myös niiden myyntiin ja markkinointiin.

Sujuvaa suomen ja englannin kielten sekä digi-/etätyövälineiden käyttöä

Työskentelemme asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa suomeksi ja englanniksi, etänä ja läsnä. Sinun tulisi olla sujuva molemmissa. Tällä hetkellä käytämme työssämme eniten Googlen Workspace-työympäristöä, MS Teamsiä, Slackiä, Miroa ja Jotformia, joiden käytössä autamme toki alkuun. Käytämme Applen tietokoneita ja valinnaisia älypuhelimia.

Työskentelevän hybridinä tai läsnä Helsingissä

Toimisto meillä on Maria01:ssä – jossa pandemian jälkeen tulemme tapaamaan viikoittain. Muutoin työskentelemme joko siellä, kotona, mökillä, asiakkailla tai milloin missäkin. Suurin osa asiakkaistamme on pääkaupunkiseudulla, mutta silloin tällöin tiedossa on myös reissuja eri puolelle Suomea, joskus ulkomaille asti. Odotamme sinun voivan käydä tulevaisuudessa toimistolla tai asiakkailla Helsingissä 2-3 päivänä viikossa tarpeen mukaan, ja työskentelevän pääosin ns. virka-aikaan. 

Mitä lisäksi toivomme sinulta

Täydentävää kokemusta tai osaamista tiimiin

Emme usko, että työssämme tarvitaan mitään tiettyä koulutusta tai osaamisprofiilia. Edellä kuvatut odotukset kun täyttyvät, on kaikki lisäosaaminen ja erilaiset taustat meille kiinnostavia. Meillä on osaamista mm. liiketoiminnan kehittämisestä, tulevaisuudentutkimuksesta, ekosysteemeistä ja fasilitoinnista – sinä voit lisäksi tuoda pakettiin esimerkiksi jonkin toimialan tuntemusta, kokemusta myynnistä ja markkinoinnista, teknologia- tai designosaamista, psykologiaa, sopimusjuridiikkaa, kestävää kehitystä, antropologiaa… Mitä muuta?

Kiinnostusta digitalisaatioon, muotoiluajatteluun ja ketterään/kokeilevaan kehittämiseen

Hyödynnämme yhteiskehittämistä suunnitellessamme ja johtaessamme erityisesti muotoiluajattelun ja lean startupin periaatteita. Useimmiten olemme mukana jollain tapaa digitalisaatiota koskettavissa kehitysprojekteissa. Puhumme ja toimimme aina kokeilukulttuuria edistäen. Sinun ei tarvitse olla näiden asiantuntija, mutta toivomme sinun haluavan oppia ja soveltaa näitä työssäsi. 

Hakemusten muoto

Jätäthän hakemuksesi meille tämän lomakkeen avulla. Voit liittää siihen ansioluettelosi, hakemuskirjeen tai muut haluamasi pdf-liitteet (yhteensä max. 3 kpl). Lisää mukaan myös lyhyt (max. noin minuutin pituinen) vapaamuotoinen videoesittely itsestäsi (mp4). Kiitos!

Hakuprosessin kulku

 • Lisätiedot: Jos haluat kysyä tarkentavia kysymyksiä ilmoituksesta, voit olla yhteydessä puhelimitse Ainoon (yhteystiedot alla) joko ke 30.6. klo 15-18 tai ma 2.8. klo 15-18. Olemme heinäkuun lomilla. (Huom. Emme kuitenkaan arvioi sinua sen perusteella, oletko etukäteen yhteydessä vai et.
 • Hakuaika päättyy tiistaina 3.8. klo 19:00
 • Haastattelut toteutetaan ennalta sovittuina päivinä, joina toivomme sinun pääsevän tapaamaan meitä Helsinkiin:
  • Ensimmäinen kierros ke 11.8. (myös ilta-ajat mahdollisia)
  • Toinen kierros ti 17.8. (myös ilta-ajat mahdollisia)
 • Toivottu aloitusajankohta on syyskuun aikana

Aino Heiska

Operatiivinen johtaja, osakas

+358 400 265 641