Olemme julkaisseet uuden brändimme!

Industryhack on ollut jatkuvassa muutoksessa alusta asti, mutta ollaanpa tehty hackathoneja, innovatiivisia hankintoja tai laajempia innovaatio-ohjelmia, on tavoitteena aina ollut löytää meidän asiakkaille uusia kumppaneita ja varmistaa sujuva yhteistyö erilaisissa kehitysprojekteissa. Nyt on hienoa osata myös sanoittaa tämä meidän lisäarvo ja fokus ytimekkäästi! Olemme siis kumppanisi kehitysprojekteissa

Edelleen keskitymme yhteiskehittämisen asiantuntijuuteen ja menetelmiin, ja teemme paljon haastekilpailuja, monenlaisia työpajoja ja laajempia kumppaniohjelmia. Näiden lisäksi myös konsultoimme asiakkaitamme heidän kehitysprojekteihin liittyvien haasteiden ratkomiseksi ja kyvykkyyksien parantamiseksi.

Industryhack on kumppanisi kehitysprojekteissa

Viime kuukausien aikana olemme uudelleensanoittamisen lisäksi työstäneet myös visuaalista ilmettämme. Sen graafisten elementtien inspiraationa ovat olleet kaikki ne jäljet, joita luovat yhteistyön hetket jättävät jälkeensä fläppipapereille ja neukkarin lattialle, eli designerin sanoin traces of workshopping. Satoja työpajoja vetäneinä tämä on meille aika kotoisa ilme.

Tässä näet siis meidän uusitun nettisivuston. Palvelumme-osio kertoo miten asiakkaitamme autamme. Kokemuksia-otsikon alta löydät myös asiakkaidemme tarinoita ja tuloksia.

Kuulemme mielellämme, mitä ajatuksia uusi sivustomme ja brädimme herättää – tunnistatko meidät edelleen? 

Mielellämme myös keskustelemme lisää mahdollisesta yhteistyöstä, jos palvelumme ovat teille ajankohtaisia uusien kumppanien löytämiseksi ja kehitysprojektien sujuvoittamiseksi. Varaa meiltä lyhyt juttutuokio tai ota muutoin meihin yhteyttä!

Innolla,

Industryhackin tiimi

Mikael Hautala

Toimitusjohtaja, perustajaosakas